Пошук

Також весело

Ну, якщо ви все ще ВКонтактє…

Занадто добре

Подарували внуки діду путівку до санаторію. Сказали, що санаторій сучасний, недавно відкрився. Самі б поїхали, але робота не дає.
Поїхав дід підправити здоров’я. Приїхав, бачить і справді, все незвичне: і будова фантастична, й правила дивні. За реєстрації його попередили: так і так, мовляв, у нас лікування передове, відпочинок як у п’ятизірковому, але є одне суворе правило: в нас відпочивають нудисти. Тому, будьте ласкаві, не носіть одяг, щоби не ображати инших відпочивників. Здивувався, пообурювався, але погодився.
Пішов до свого номеру, роздягнувся голий, вирішив місцевість дослідити. Вийшов у коридор, а йому назустріч іде красива, молода, гола дівчина. Він доки розглядав її, збудився. Вона підійшла до нього й запитує:
— Ви мене запрошуєте?
— Куди?
— Зайнятися з вами сексом.
— Ні, що ви! Вибачте мені за таку реакцію, я тут новенький, незвично все.
— А в нас такі правила: якщо чоловік збудився при вигляді жінки, значить він її запрошує до сексу. Якщо він відмовить, значить образить жінку. Ви ж не хочете мене образити? Ходімо у ваш номер.
Після чудового сексу щасливий дідусь пішов узяти душ. Наспівуючи собі під носа, він блаженно пукнув. І тут чує позад себе шарудіння, повертається, а за спиною стоїть здоровенний негр із ерегованим членом:
— Діду, ви мене запрошуєте?
— Куди?!
— На секс! У нас у цьому санаторії такі правила: якщо хтось пукнув, значить запрошує до сексу. Відмова буде за образу!
Нічого не вдієш, відчухрали діда по повній програмі. Після “сексу” дід одягається, швидко бере свої речі й мерщій до реєстратури за документами. А там його здивовано запитують:
— Куди ж ви так скоро з’їздите? Ви ще цілих 20 днів маєте!
Дід, ледь не плачучи, каже:
— Не годиться мені ваш санаторій! Доцю, зрозумій мене правильно: мені 75 років, ерекція буває 1–2 рази на місяць, а пукаю по 20 разів на день! До того ж ще й покашлювати почав!

Мітки: , , , , , , , , , , , ,

Коментування закрите.