Пошук

Також весело

Ну, якщо ви все ще ВКонтактє…

Місяць у поміч

Коли астронавт програми Аполо Нейл Армстрон уперше пройшовся по Місяцю, він промовив свою знамениту фразу: “Для однієї людини це невеликий крок, але величезний стрибок для всього людства”. Після того він обмінювався службовими повідомленнями з иншими астронавтами й центром управління, але перед поверненням до спускового модуля зробив якесь загадкове звернення: “Щасти вам, містере Горський”.

Багато хто в NASA подумав, що те звернення стосувалося якогось совєцького космонавта-суперника. Але перевірка виявила, що ні в совєцькій ні в американській космічних програмах немає нікого з прізвищем Горський.

Упродовж багатьох років різні люди запитували Армстрона, що мало означати те його загадкове побажання “Щасти вам, містере Горський”, але той ухилявся від відповіді. Нарешті, коли Армстрон приїхав 5 червня до Тампа Бей у Філадельфії з промовою, один журналіст знову запитав його про той давній випадок. І тоді Армстрон відповів. Як виявилося, на той час містер Горський уже помер, і тому Армстрон вважав, що тепер він може розповісти про ту пригоду.

Ще в дитинстві Нейл якось грав зі своїм братом у бейсбол біля свого дому. Брат так ударив м’яча, що той упав аж під вікном сусідської ванної. Тими сусідами були містер і місіс Горські. Коли Нейл схилився, щоби підняти м’яча, то почув, як місіс Горська кричала до містера Горського: “Оральний секс?! Ти хочеш орального сексу?! Ти його дістанеш, коли сусідський хлопчик прогуляється по Місяцю!”.

Мітки: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Коментування закрите.