Пошук

Також весело

Ну, якщо ви все ще ВКонтактє…

Господь почув

Один жид купив папугу. Приніс клітку додому, зняв хустинку — а то, виявляється, самичка. Побачивши світ, вона заволала: “Хочу трахатися! Хочу трахатися! Хочу трахатися!”
Жид засмутився, пішов до рабина:
— Учителю, я людина небагата, але нарешті спромігся купити дітям забавку — і то ж треба, як не поталанило, — замість нормального папуги мені трапилась якась повія!
— Не сумуйте, — каже рабин. — Я знаю одну родину, там живуть два богомільних папуги. Треба підсадити твою до них у клітку, щоби вони її перевиховали.
Той зрадів добрій пораді, пішов за зазначеною адресою. Й справді: в клітці сиділи два богомільних папуги: в кіпах на головах, у талесах, — і молилися. Як тільки шльондру-папугу підсадили до них у клітку, вона заверещала: “Хочу трахатися! Хочу трахатися! Хочу трахатися!”
Тоді один із папуг поважно сказав иншому: — От бачиш, Давиде, я завжди казав тобі: якщо довго й ревно просити Всевишнього, він виконає будь-яке прохання!

Мітки: , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to Господь почув

  1. […] називають бардаком? — А як іще називати місце, де тебе трахають за […]

  2. […] заміж? — Та що ти! Мої помисли цілком чисті: хочу з ним потрахатися. Попередній анекдот […]

  3. […] А чого ж ти тоді такий задоволений? — Зате я про таких три адреси дізнався! « Наступний анекдот Попередній […]

  4. […] богом, то звернувся до нього з жалібним докором: — Господи! За що?! Я ж так у тебе вірив! Дотримувався усіх твоїх […]