Пошук

Також весело

Ну, якщо ви все ще ВКонтактє…

Просування

Чоловічий туялет. Як водиться, перекур. Натовп чоловік п’ять. У зачиненій кабінці (де за великою потребою зачинився сисадмін) чути мобільний. З кабінки лунає: — Так, я слухаю! Що роблю? Працюю! Як що? Просувається? А… хм. Нормально… просувається… Важкувато трохи… Підналягти? Радий би, та нікуди. І так на межі. Ні, швидше не можу. Канал вузький. Скільки не старався – більше не лізе. Розширити? Як?! Мені звідси видніше, і я вам кажу – розширити не можна!
Мужики забувають про перекур і давляться зі сміху. А хлопець увійшов у кураж і вже кричить на весь туялет: — Та ви самі в усьому винні! Заганяєте по вісім метрів! І як, ви гадаєте, воно пролізе? Що? Всього сім із половиною? Та мені хоч вісім, хоч сім із половиною — однаково. Попереджав же: максимум два метри! Тепер доведеться вручну виколупувати. Що мені тут, до ранку сидіти, чи що?
Парочка перекурників, тримаючись за стіни, ледь стримується від реготу. Адмін кричить ще дужче: — У мене зависло так, що трьома пальцями не допоможеш! Що? А що я, по-вашому, тут роблю?! Звичайно, частинами! Ця брила ціликом ніяк не пройде! Коротше, ще години дві. Добре. Але ви на майбутнє запам’ятайте: два метри! Все. І скаженіло так, на весь туялет: ОТ ЛАЙНО!

Мітки: , , , , , , , , ,

One Response to Просування

  1. […] пів години в носі колупався… так і не […]